Kino Světozor

Recieve the program of cinema Svetozor via email

Zásady zpracování osobních údajů

Veškeré osobní informace považujeme za velmi citlivé a proto s nimi podle toho nakládáme. Přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. Správcem osobních údajů je:

Union Film s.r.o.
Vodičkova 41
110 00 Praha 1
IČ: 62576631
DIČ: CZ62576631
e-mail: info@kinosvetozor.cz

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • vyřízení objednávky
  • vyřízení reklamace
  • zodpovězení vašich dotazů na naše kontaktní centrum
  • cílenou nabídku našeho zboží a služeb
  • marketingové akce

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

  • Jméno, příjmení
  • E-mailová adresa
  • Historie nákupů
  • Historie navštívených stránek na webu
  • Historie aktivit v e-mailových kampaních

Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme! Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají – ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jedná se o tyto služby:

  • Google, US – Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
  • Smartemailing, CZ – E-mail marketing
  • Colosseum, CZ – Pokladní systém

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování. Vaši e-mailovou adresu si uchováme po dobu provozu našeho kina. Z newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit pomocí tlačítka na konci každého zaslaného e-mailu. Pokud si přejete udělat jakoukoliv úpravu (editace, smazání, výpis aktivity, apod.), napište nám e-mail na info@kinosvetozor.cz.

Pokladní systém – nákup lístků

Nákupem lístků udělujete souhlas společnosti Perfect System, s.r.o. (dále jen „Správce“), zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 84989, se sídlem v Radlické 3301/68, 150 00 Praha 5, IČ: 26480981, jež je provozovatelem portálu ColosseumTicket.cz včetně sítě prodejních míst (dále jen „CT“), se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

Osobní údaje, které mohou být zpracovány:

  • jméno, příjmení
  • e-mail
  • telefon
  • ulice, město, PSČ, země
  • heslo – v zašifrované formě
  • IP adresa

Účel zpracování osobních údajů

Zlepšení komfortu Zákazníka z nakupování a zvýšení jeho informovanosti o aktuální nabídce, a to formou přímého marketingu a analýzy návštěvnosti a nákupního chování.

Doba zpracování osobních údajů

5 let od udělení souhlasu. Osobní údaje jsou shromažďovány a uchovávány pouze elektronicky v zabezpečeném datovém úložišti. Data předávána mezi zařízením Zákazníka a serverem Správce/CT jsou vždy šifrována pomocí SSL protokolu.

Poučení o zasílání nabídek e-mailem

Udělením souhlasu se zasíláním aktualit e-mailem uděluje zároveň Zákazník souhlas se zpracováním osobních údajů, jak je popsáno výše. Aktuality – newslettery jsou obchodním sdělením, informující o aktuální nabídce akcí, na které lze rezervovat nebo nakoupit vstupenky. Zákazník je oprávněn kdykoliv tento souhlas se zpracováním osobních údajů, jak je popsáno výše, zrušit, a to žádostí zaslanou prostřednictvím emailu na adresu info@cticket.cz anebo volbou odvolání Souhlasu se zpracováním osobních údajů dostupné v sekci „Můj účet. Zákazník rovněž může požádat o vymazání údajů, a to buďto e-mailem anebo opět přes volbu vymazání ze sekce „Můj účet“. Zákazník může odvolat svůj souhlas se zasíláním aktualit přes odhlašovací link v každém newsletteru.

Poučení Subjektu údajů

Subjekt údajů – Zákazník svým souhlasem prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů*, že jím uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně. Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“), informuje, že:

  • osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány na základě jeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek,
  • důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů je zájem Subjektu údajů o zvýšení informovanosti o aktuální nabídce Správce, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné,
  • při zpracování osobních údajů Subjektu údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,
  • Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám,
  • Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.
  • Souhlas se zpracováním osobních údajů není povinný za účelem uzavření objednávky/rezervace vstupenky, neboť se jedná o nutné údaje pro splnění smluvního vztahu viz Obchodní podmínky.

Co je to soubor cookie?

Tento web používá soubory cookie. Soubor cookie je malý soubor tvořený písmeny a číslicemi, který uložíme do vašeho počítače. Podle těchto souborů cookie vás dokážeme odlišit od ostatních uživatelů webu a přizpůsobit činnost našich webových stránek tak, aby se vám web lépe procházel. Současně ho tak můžeme vylepšovat. V našich zásadách používání souborů cookie najdete úplné informace o typech souborů cookie, které používáme, a účelech jejich použití. Pokud budete tento web dále používat, vyjadřujete tím s používáním souborů cookie souhlas.

Soubory cookie mohou mít řadu využití. Podrobněji si je vysvětlíme v následující části. Soubory cookie můžete prostřednictvím internetového prohlížeče nebo pomocí softwaru třetích stran zablokovat nebo odebrat. Pokud to ale uděláte, může u některých webových stránek docházet k potížím. Pokud budete web dále používat, vyjadřujete tím souhlas s používáním souborů cookie.

K čemu cookies na webu slouží?

Soubory cookie mají řadu různých úkolů. Zde je několik příkladů:

  • Mohou obsahovat vaše preference. Některé činnosti lze pak snadněji provádět.
  • Mohou shromažďovat anonymní informace o využívání. Tyto informace používáme k tomu, abychom vám mohli nabízet stále lepší služby.
  • V těchto souborech se mohou ukládat informace o tom, že jste navštívili naše webové stránky, a zadavatelé online inzerce tyto informace mohou použít k tomu, aby vám svoje sdělení ušili na míru – třeba tak, že vám zveřejní reklamu na web jiné firmy, která propaguje naše produkty.
  • Pamatujte si: soubory cookie můžete kdykoli zablokovat nebo odebrat, ale pokud to uděláte, budou uložené informace trvale vymazány.

Cookies používané na tomto webu

Na našem webu používáme čtyři kategorie souborů cookie:

1. Soubory cookie související s návštěvností

Tyto soubory cookie shromažďují informace týkající se toho, jakým způsobem návštěvníci web využívají. Pokud dojde k nějakým chybám, pomohou nám je pochopit, a umožňují nám také vyzkoušet nové funkce. Neshromažďujeme informace, které by mohly návštěvníky přímo identifikovat. Údaje jsou souhrnné a anonymní. Tyto informace používáme ke zlepšení funkčnosti webu.

2. Soubory cookie zajišťující cílení nebo inzerci

Tyto soubory cookie zaznamenávají vaše návštěvy na webu, dále pak stránky, které jste navštívili, a odkazy, na které jste přešli. Tyto informace využijeme k tomu, aby naše webové stránky a na nich zobrazované reklamy byly provázanější s tím, co vás zajímá. Za tímto účelem můžeme dané informace také sdílet s třetími stranami. Slouží také ke sledování úspěšnosti reklamních kampaní. Upozorňujeme, že soubory cookie mohou používat i třetí strany (jako jsou třeba reklamní sítě nebo poskytovatelé externích služeb, například analýz webových přenosů). Nad těmito soubory cookie nemáme žádnou kontrolu. Lze předpokládat, že tyto soubory cookie budou patřit mezi soubory cookie související s návštěvností nebo cílením.

Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování vašich osobních údajů.

Česky

Mojekino.cz